Stichting de Lekkerste Wedstrijden
Sleepboot 2
3991 CN Houten
NL74 Rabo 0348 481 020
kvk.nr.41042618

De inschrijvingen zijn van start! 

Hè hè eindelijk! Vanaf vandaag kan iedereen zich weer inschrijven voor de lekkerste wedstrijden van het jaar! Tijdens de Horecava van 2019 (7 t/m 10 januari) worden deze weer gehouden, op een geheel nieuw podium in een totaal nieuwe hal!

Let op: er zijn wel wat wijzigingen!

  • Zo heet Het Lekkerste Broodje tegenwoordig Het Lekkerste Lunchgerecht. Alleen de naam wijzigt, want de basis blijft brood en de categorieën blijven ook. Wij vinden de nieuwe naam namelijk iets meer bij deze tijd.
  • Helaas nemen we afscheid van De Lekkerste Wafel. Een wedstrijd die we 3x met veel plezier hebben georganiseerd. Echter, stond de hoeveelheid energie die het kostte niet meer in relatie tot de opkomst.
  • De Hamburgerwedstrijden hebben we gesplitst. Er komt nu 1 wedstrijd voor de lekkerste Hamburger (voorheen Finest) en er komt een wedstrijd voor het lekkerste Burgermenu (oude wedstrijd in een nieuw jasje). Het reglement van die laatste is niet niet 100% akkoord, maar inschrijven kan al wel!
  • Daarnaast komen er 2 nieuwe wedstrijden bij: Het Lekkerste Frietje, met topping en De Lekkerste Tosti. Beide wedstrijden waarvan wij denken dat deze toegevoegde waarde hebben en inspelen op de ontwikkelingen in de markt. De reglementen zijn niet niet 100% akkoord, maar inschrijven kan al wel!

Aarzel niet langer en schrijf je in voor één of meerdere van deze fantastische, leerzame en gezellige wedstrijden!