Geef je zaak én je zelfvertrouwen een boost en schrijf je in voor de bekendste én langstlopende wedstrijd. Dit wordt editie 40!
Deze wedstrijd is bedoeld voor professionele makers en andere creatieve culinaire geesten, werkzaam in de horeca. Bereid jouw lekkerste broodje op de Horecava en laat deze door een vakkundige jury proeven en beoordelen. Let op uitstraling, creativiteit, smaakbeleving, eetbaarheid, samenstelling en inkoopprijs. Maar zorg vooral voor een uniek en spraakmakend karakter van je gerecht.
Wat wordt jouw winnende gerecht…? Extra omzet en positieve aandacht gegarandeerd!
Het NK Lekkerste Broodje is powered by Hanos en Carl Siegert.
De inschrijving voor 2025 is nog niet geopend. Stay tuned!
Sjoerd Mampaeij van restaurant Midas in Woerden won in 2024 de 39ste editie van het NK Lekkerste Broodje. Hij wist de jury unaniem te overtuigen met zijn Broodje Beef Teriyaki. De winnende creatie van het NK Lekkerste Broodje 2024 bestond uit een Italiaanse Pucce Salentino met onder meer biefstukpuntjes, teriyakisaus, een Japanse omelet, shiitake, furikake-kruiden, mizuna sla, sriracha mayonaise en zwarte inkt mayonaise.
De top 3 van het NK Lekkerste Broodje 2024:
1: Sjoerd Mampaeij, restaurant Midas in Woerden
2: Bas Diks, Diks Authentiek Culinair in Harreveld
3: Audrey Biermans, Vitam Catering in Rosmalen