Stichting de Lekkerste Wedstrijden
Sleepboot 2
3991 CN Houten
NL74 Rabo 0348 481 020
kvk.nr.41042618

 
De Lekkerste Wedstrijden

NK Loaded Fries

NK Loaded Fries

Frietbakkers van Nederland, laat zien wat je in huis hebt! Het feit dat loaded fries steeds populairder worden in Nederland, zal tijdens het NK Loaded Fries nog eens bevestigd worden. Niet alleen kunnen kandidaten alle kanten op met toppings en sauzen; ook met de friet zelf kunnen ze de jury en het publiek verrassen. Zet jouw bedrijf in de schijnwerpers! Ga jij de uitdaging aan?

Het NK Loaded Fries is powered by Remia.

Reglement NK Loaded Fries

Je maakt vijf identieke creaties

De beschikbare tijd is negen minuten

De maximale verkoopprijs is € 12

De kostprijs is maximaal € 4,00 per creatie (exclusief loonkosten)

Top 3 NK Loaded Fries 2025

De laatste keer…

Andy Hoogvliets van Ter Marsch & Co in Rotterdam heeft het NK Loaded Fries 2025 overtuigend gewonnen. De jury was zeer onder de indruk van zijn ‘Bali Spice Fries’. Femke Versluijs van Frietboutique Laren pakte het zilver en Joyce Norder van Snacksalon De Schelp in Roelofarendsveen eindigde als derde.

De Bali Spice Fries was gemaakt met babi ketjap en Ikan Bali, een Indonesische zoetpittige makreel. Dit gebruikte Andy Hoogvliets voor zijn Ikan Bali-ketchup en Ikan Bali-mayonaise. Hij maakte de loaded fries af met gepofte rijst en zoet-zuur van komkommer en boontjes.

“Een waanzinnige harmonie van smaken maar zonder overdaad”, oordeelde de jury. De bali ketjap was heel rijk van smaak en het zoet-zuur van de komkommer en bootjes gaf het gerecht een frisse tint. De makreel-ketchup was de spreekwoordelijke kers op de taart. Dit is een frietje waar je van blijft eten en bovendien was het erg mooi gepresenteerd.” Het betekende het tweede goud voor Ter Marsch & Co; in 2020 won Mitch Kramer namens het bedrijf met ‘Sweet Fries of Mine’.

TOP 3 NK LOADED FRIES 2025

1: Andy Hoogvliets, Ter Marsch & Co Rotterdam
2: Femke Versluijs, Frietboutique Laren
3: Joyce Norder, Snacksalon De Schelp, Roelofarendsveen