Stichting de Lekkerste Wedstrijden
Sleepboot 2
3991 CN Houten
NL74 Rabo 0348 481 020
kvk.nr.41042618

Blog

Stichting de Lekkerste Wedstrijden / Nieuws de Lekkerste Wedstrijden  / Talloze artikelen én video’s: winnaars NK de Lekkerste in de media
NK Lekkerste Broodje 2024

Talloze artikelen én video’s: winnaars NK de Lekkerste in de media

Jouw horecabedrijf in de schijnwerpers! Dat is wat je te wachten staat als je meedoet aan het NK de Lekkerste en een prijs pakt. De winnaars van 2024 hebben sinds de wedstrijden op de Horecava volop in de belangstelling gestaan van de vakpers, landelijke en lokale media. Een overzicht van de artikelen en video’s.

NK Lekkerste Broodje 2024

Veruit de meeste aandacht ging uit naar de winnaar van het NK Lekkerste Broodje, Sjoerd Mampaij van restaurant Midas in Woerden. Maar ook de nummer twee, Bas Diks van Diks Authentiek Culinair in Harreveld, staat met een verhaal in het AD. Een kleine greep uit de vele berichten.

 

  • RTV Lansingerland:

 

  • NOS Jeugdjournaal:

Bekijk hier de volledige uitslag van het NK Lekkerste Broodje 2024

NK Lekkerste Burger 2024

De hamburger blijft een populair gerecht in Nederland, dus ook de winnaar van 2024 stond volop in de schijnwerpers. Een kleine greep uit ruim tien media outlets die berichtten over de winst van Andy Hoogvliets van Ter Marsch & Co in Rotterdam.

Bekijk hier de volledige uitslag van het NK Lekkerste Burger 2024

NK Lekkerste Vegan Burger 2024

Er was ook media-aandacht voor Audrey Biermans, winnaar van het NK Lekkerste Vegan Burger 2024, al lijkt het alsof de media (en Audrey Biermans zelf) nog bij moesten komen van de stormvloed aan pers die zij en haar vader Roland Biermans in 2023 ontvingen toen ze beiden meerdere prijzen wonnen.

NK Lekkerste Pasta 2024

De tweede editie van het NK Lekkerste Pasta was eentje om je vingers bij af te likken. Net als bij alle wedstrijden zien we ook hier aandacht van lokale media, waarmee een restaurant de directe doelgroep bereikt.

Bekijk hier de volledige uitslag van het NK Lekkerste Pasta 2024

NK Pizza Bakken 2024

Ook na het NK Pizza Bakken hadden de media niet alleen oog voor de winnaar. NH Nieuws ging zelfs met en cameraploeg langs bij de nummer twee.

Bekijk hier de volledige uitslag van het NK Pizza Bakken 2024

Lekker Anders 2024

Mooi om te zien dat de winst van Yarom Timmermans van Firma van Buiten de media niet ontgaan is.

Bekijk hier de volledige uitslag van Lekker Anders 2024

NK Lekkerste Pannenkoek

Rijnmond pikte op dat de broers Ewout en Sjoerd Mampaeij allebei goud wonnen tijdens het NK de Lekkerste 2024: Ewout met zijn pannenkoekenrestaurant, en Sjoerd met zijn broodjeszaak.

Bekijk hier de volledige uitslag van het NK Lekkerste Pannenkoek 2024

Partners

Het Nederlands Kampioenschap wordt mede mogelijk gemaakt door Hanos, Carl Siegert, Qbtec, Koninklijke Horeca Nederland, ROC Mondriaan, Remia, Salomon Foodworld, SVO vakopleiding food, Rational, Next2Food, Mibrasa Grills, WTOL Academy, SVH, Pizza Profs, Houwers, Liebherr en Winterhalter.

No Comments

Post a Comment