Stichting de Lekkerste Wedstrijden
Sleepboot 2
3991 CN Houten
NL74 Rabo 0348 481 020
kvk.nr.41042618

 
De Lekkerste Wedstrijden

Uitslag NK Lekkerste Burger 2024

Ter Marsch & Co pakt weer goud tijdens NK Lekkerste Burger

Andy Hoogvliets van Ter Marsch & Co Rotterdam heeft goud gepakt tijdens het NK Lekkerste Burger 2024 op de Horecava. Daarmee raakt de prijzenkast van de burgerboetiek nog voller dan hij al was.

Ter Marsch & Co was naar het NK Lekkerste Burger 2024 gekomen met La Fiesta de Carne, een burger met onder andere Spaanse Black Angus van Miquel Vergara, 24 maanden gerijpte Gran Reserva Serranoham, ketchup van Piment d’Espelette, custard van Manchego-kaas, Anadaluz-créme en een venkelsalade.

Over de smaken van de winnende burger was de jury het snel eens. “Ten eerste was de smaak van het vlees zelf erg goed. En de combinatie van alle ingrediënten werkte perfect, met een klein beetje pittigheid. De burger zag er ook nog eens prachtig uit – Instagrammable – en was handzaam.”

Boetiek-burgerrestaurant Ter Marsch & Co, met locaties in Rotterdam en Amsterdam, is vaker actief op verschillende wedstrijdpodia in binnen- en buitenland. Tijdens het NK de Lekkerste hebben ze al verschillende prijzen gepakt, waaronder goud tijdens het NK Loaded Fries (Mitch Kramer) en het NK Lekkerste Burger (Rohini Atwaroe), beiden in 2020.

De wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door Hanos, Remia, Salomon FoodWorld en Carl Siegert.

Top 3

De volledige top 3 van het NK Lekkerste Burger 2024:

1: Andy Hoogvliets, Ter Marsch & Co Rotterdam
2: Danielle Touwslager, Dammers Tap Schiphol (HMSHost)
3: Ferlyan Palimbong, Podomoro Spakenburg