Stichting de Lekkerste Wedstrijden
Sleepboot 2
3991 CN Houten
NL74 Rabo 0348 481 020
kvk.nr.41042618

 
De Lekkerste Wedstrijden

NK Lekkerste Pasta

NK Lekkerste Pasta

Deze wedstrijd wordt in 2025 voor de derde keer georganiseerd tijdens de Horecava. We zijn reuzebenieuwd welke talentvolle pastaliefhebbers hierop afkomen. Laat de jury smullen van jouw gerecht met huisgemaakte pasta en pak als eerste van Nederland prijzen tijdens het NK Lekkerste Pasta. Grijp je kans om jezelf in de schijnwerpers te zetten en doe mee!

De inschrijving voor 2025 is nog niet geopend. Stay tuned! 

Reglement NK Lekkerste Pasta

Je maakt een pastagerecht met als basis een eigengemaakte pasta (geen lasagna). Je bent vrij in het toepassen van de saus, vlees en/of vis

Je maakt vijf identieke creaties

De beschikbare tijd is tien minuten

De maximale verkoopprijs is € 11

De kostprijs is maximaal € 3,50 per creatie (exclusief loonkosten)

NK Lekkerste Pasta

De vorige keer…

De Italiaanse chef Stella Centola won de tweede editie van het NK Lekkerste Pasta op de Horecava met overmacht. Ze maakte grote indruk op de jury met haar ‘Malloreddus con ragù di ossobuco’. Het winnende gerecht is gemaakt met malloreddus, een pasta uit de Sardijnse keuken. Ze serveerde deze met ragù van ossobuco.

De top 3 van het NK Lekkerste Pasta 2024

1: Stella Centola, La Casina in Huizen
2: Jean Carlos Di Mella, Mangia Pizza in Amsterdam
3: Valerio Prestato, Pizza & Co in Amsterdam