Stichting de Lekkerste Wedstrijden
Sleepboot 2
3991 CN Houten
NL74 Rabo 0348 481 020
kvk.nr.41042618

Diego Buik jurylid Lekkerste Hamburger

Stichting De Lekkerste Wedstrijden heeft hamburgerkoning Diego Buik weten vast te leggen als jurylid voor de wedstrijd De Lekkerste Hamburger.

Diego, die zelf deelnemer was in 2016, weet als geen ander wat er nodig is voor een goed burger. Zijn liefde voor de hamburger ontstond in Londen waar hij twee jaar als souschef werkte bij Soho House en daar in zijn pauze vaak ging eten bij Byron burgers. Hier werd de gourmet burger gemaakt die wij nu allemaal kennen en eten!

In Rotterdam heeft Diego als eerste een gourmet burger op de kaart gezet bij Opa. Na verschillende prijzen hebben ‘binnen gebakken’ voor zijn bijzondere burger creaties en het recordaantal van 10.000 burgers in zes maanden te hebben verkocht bij Capriole Cafe in Den Haag, was het tijd voor iets nieuws. Diego maakte de duurste hamburger ter wereld (maar liefst $2050,-). Dit is ook de stap geweest om volledig voor zichzelf te beginnen en voor verschillende bedrijven singature burgers te ontwikkelen. Waaronder Lassie, Lamb Weston en 19 Crimes Wine, maar sinds kort kun je zijn burgers ook eten in Amsterdam en Leiden. Binnenkort gaat Diego’s open. Zijn eerste eigen hamburgerzaak op de Kop van Zuid, vlak naast het Luxor theater in Rotterdam.

(Foto van Indebuurt.nl.)