Stichting de Lekkerste Wedstrijden
Sleepboot 2
3991 CN Houten
NL74 Rabo 0348 481 020
kvk.nr.41042618

‘ZILTE ZOEN’ LEKKERSTE SALADE

Jeffrey Reijnen maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van Nederland. Reijnen won tijdens de Horecava met zijn ‘Zilte Zoen’ de vakwedstrijd Lekkerste Broodje Catering.

Reijnen werkt bij Hutten Catering in Veghel. De vakjury prees het winnende broodje om slechts één ding: ‘De geweldige smaak’.

De vakwedstrijd Lekkerste Maaltijdsalade is onderdeel van de Lekkerste Wedstrijden, vakwedstrijden die al sinds 1984 jaarlijks plaatsvinden tijdens de Horecava. De wedstrijden zijn bedoeld voor professionele makers en bedenkers, werkzaam bij horecabedrijven.

De opdracht was om live op het podium, binnen acht minuten, vier indentieke salades te maken, welke door de vakjury werden geproefd en beoordeeld. Er moest worden gelet op uitstraling, creativiteit, smaakbeleving, eetbaarheid, samenstelling en inkoopprijs. Maar vooral moest worden gelet op een uniek en spraakmakend karakter van de salade.

TOP 3

 De volledige top 3 van de lekkerste maaltijdsalade luidt als volgt:

#1: Jeffrey Reijnen – Zilte Zoen
#2: Wouter Bos – Hollandse Oersalade
#3: Yasin Es-Saad – Achter het net

Aan de finale van deze vakwedstrijd namen 10 deelnemers deel. De vakwedstrijd om de Lekkerste Maaltijdsalade van Nederland is een initiatief van de stichting Lekkerste Wedstrijden, in samenwerking met Hanos en Apetina.