Stichting de Lekkerste Wedstrijden
Sleepboot 2
3991 CN Houten
NL74 Rabo 0348 481 020
kvk.nr.41042618

LEKKER HOTEL MAMA GAAT VOOR LEKKERSTE WAFEL

Een bijzondere deelnemer aan de Lekkerste Wedstrijden is Thiery Thielemans uit Uden. Ze doet komend jaar voor de derde keer mee bij de Wafels. ‘Nu om te winnen’.

Thielemans (44) en haar partner Hans Verweij zitten in de ‘rollende keukens’. Foodtrucks. Ze was stewardess. ‘Maar eigenlijk ben ik schrijfster.’ In 2013 verscheen haar boek ‘Hotel Mama‘. Over het managen van een gezin met drie opgroeiende kinderen. Het vrolijke boek trok de aandacht en werd positief ontvangen.

Toch bleek schrijven niet haar ultieme bestemming. Dat werd de foodtruck. ‘Hotel Mama’ was de eerste. Inmiddels rijden er van Thielemans drie mobiele keukens rond. Het concept werd ‘Lekker Hotel Mama‘ genoemd en is prominent aanwezig op grote en kleine events in den lande.

In 2016 deed Lekker Hotel Mama voor de eerste keer mee aan de Lekkerste Wafel. Dat leverde de prijs op voor de meest originele en innovatieve wafel. ‘Dat zorgde voor mooie publiciteit en opdrachten.’ Dit jaar pakten Thielemans en Verweij bij dezelfde wedstrijd de tweede plek. ‘In 2018 zou de hoofdprijs top zijn. Maar het plezier staat voorop’, aldus de enthousiaste onderneemster uit Uden.

Thielemans roept collega foodtruckers op om open te staan voor vakwedstrijden. ‘Ik heb het idee dat foodtruckers het soms nog eng vinden om zich bloot te geven. Niet nodig. Laat je vakmanschap zien. Je kunt alleen maar winnen.’

(Foto: Thiery Thielemans in haar Lekker Hotel Mama.)