Stichting de Lekkerste Wedstrijden
Sleepboot 2
3991 CN Houten
NL74 Rabo 0348 481 020
kvk.nr.41042618

 
De Lekkerste

Maaltijdsalade

De Lekkerste Maaltijdsalade

De Lekkerste Maaltijdsalade is inmiddels een vaste waarde van de Lekkerste Wedstrijden op de Horecava. De wedstrijden zijn bedoeld voor professionals, werkzaam bij alle soorten horecabedrijven. Het gaat om het bereiden van een volledige maaltijd, samengesteld uit een of meerdere slasoorten of rauwkostsalade. Bij het maken mag gebruik worden gemaakt van croutons, brood of aardappelproducten en warme en of koude vlees- of viscomponenten.

Deze categorie is bedoeld voor voor creatieve professionele salademakers, werkend in horecabedrijven. Opdracht is het bereiden en presenteren van vijf identieke maaltijdsalades. Ga jij in 2020 uit je dak op het podium?? Schrijf je dan NU in om die kans niet te missen.

Wedstrijdreglement

5 identieke creaties

< 10 minuten

Verkoopprijs < € 9,50

Kostprijs < € 3,75

De vorige keer…

Een uitzinnige Juriaan Swanink van Vitam Catering uit Schijndel. En terecht. Hij won met overmacht de Lekkerste Maaltijdsalade van 2019 op de Horecava met zijn ‘Vis op het droge’.

De vakjury prees de winnende maaltijdsalade vanwege de fraai opmaak, bijzonder palet aan kleuren, maar bovenal de fijne smaken waar je na iedere hap mee verrast werd. De maaltijdsalade bestond uit diverse soorten biet, anijs champignons, bospeen, roodlof en makreel.