Stichting de Lekkerste Wedstrijden
Sleepboot 2
3991 CN Houten
NL74 Rabo 0348 481 020
kvk.nr.41042618

Blog

Stichting de Lekkerste Wedstrijden / Nieuws de Lekkerste Wedstrijden  / Kampioen La Casina weer van de partij tijdens NK Lekkerste Pasta 2025
La Casina NK Lekkerste Pasta (2)

Kampioen La Casina weer van de partij tijdens NK Lekkerste Pasta 2025

Deelnemers aan het NK Lekkerste Pasta 2025 kunnen hun borst nat maken, want de winnaar van 2024 is weer van de partij. La Casina in Huizen is van plan de jury weer te overtuigen met het beste pastagerecht, zegt eigenaar Jip van Putten.

Wat heeft de winst in 2024 jullie opgeleverd?

“Het was sowieso een bevestiging dat we de juiste richting op gaan. Daarnaast is het natuurlijk ontzettend goede reclame. Zo zijn we in contact geweest kranten, radiostations, lokaal en nationaal. Harstikke leuk.”

Wat maakt La Casina uniek?

“We zijn heel traditioneel, een trattoria, maar we vinden het ook leuk om bepaalde dingen uit te proberen. Alles is mogelijk. We serveren klassieke gerechten op een chique manier. Daarnaast werken we alleen met Italiaanse koks, voor wie koken echt een passie is.”

Inschrijven voor het NK De Lekkerste kan hier

Bekijk hier het programma van het NK De Lekkerste 2025

La Casina NK Lekkerste Pasta (6)

Chef Peppe van La Casina.

Wat is jouw link met Italië?

“Ik was vijf toen we naar Italië verhuisden. Eerst heb ik zes in Toscane aan de kust gewoond en vervolgens veertien jaar in Rome. Ik ben in 2014 teruggekomen en twee jaar geleden heb ik dit restaurant geopend. Vorig jaar is mijn moeder uit Italië terug naar Nederland gekomen om samen met mij het restaurant te draaien.”

De keuze om weer mee te doen aan het NK Lekkerste Pasta was snel gemaakt?

“Eigenlijk wel ja. Zo’n wedstrijd, en de voorbereiding, is erg leuk om te doen. We zijn trots op onze producten en we willen weer iets nieuws verzinnen en uiteindelijk met het beste gerecht voor de dag komen. Dit jaar zal onze chef-kok Peppe uit Rome voor ons op het podium staan. Hij werkt inmiddels twee jaar bij ons.”

Het NK Lekkerst Pasta wordt in 2025 voor de derde keer georganiseerd tijdens de Horecava.

Partners

Het NK De Lekkerste wordt mede mogelijk gemaakt door Hanos, Carl Siegert, Qbtec, Koninklijke Horeca Nederland, ROC Mondriaan, Remia, Salomon Foodworld, SVO vakopleiding food, Rational, Next2Food, SVH, Pizza Profs, Houwers, Liebherr en Winterhalter.

No Comments

Post a Comment