Stichting de Lekkerste Wedstrijden
Sleepboot 2
3991 CN Houten
NL74 Rabo 0348 481 020
kvk.nr.41042618

Blog

Stichting de Lekkerste Wedstrijden / Nieuws de Lekkerste Wedstrijden  / De Daltons maakt duurste hamburger ter wereld
De Daltons duurste hamburger Lekkerste Wedstrijden

De Daltons maakt duurste hamburger ter wereld

De Daltons in Voorthuizen maakt deze zomer de duurste hamburger ter wereld. The Golden Boy is een zeer exclusieve burger, bedacht en gemaakt door eigenaar Robbert Jan de Veen, die al een paar keer heeft deelgenomen aan de Lekkerste Wedstrijden. 

De Veen hangt er een prijskaartje aan van maar liefst 5000 euro. Daarmee verbreekt hij het huidige record dat in handen is van een Amerikaan. De Gelderse ondernemer doet hiermee een officiële poging om in het Guinness Book of Records te komen. De burger bevat onder meer Wagyu-vlees, kaviaar, king crab en bladgoud.

Verschillende prijzen

Robbert Jan de Veen heeft met succes deelgenomen aan verschillende wedstrijden. In 2019 won hij zilver met zijn hotdog tijdens de Lekkerste Wedstrijden op de Horeca. In 2020 viel hij op de Horecava meerdere keren in de prijzen: hij won de Carl Siegert prijs voor het lekkerste lunchgerecht van Nederland, de Voedselveiligheid Bokaal en bronzen medailles voor zijn hotdog, loaded fries en zijn tosti. In datzelfde jaar pakte hij het zilver tijdens Best Burger Benelux.

Bekijk de video

Partners

De Lekkerste Wedstrijden wordt mede mogelijk gemaakt door Hanos, Carl Siegert, Qbtec, Koninklijke Horeca Nederland, ROC Mondriaan, Remia, Salomon Foodworld, SVO vakopleiding food, Sier, Rational, Chaud Devant, Next2Food, Koopmans Professional en Pizza Profs.

Bekijk hier de video’s van de Lekkerste Wedstrijden

 

No Comments

Post a Comment