Stichting de Lekkerste Wedstrijden
Sleepboot 2
3991 CN Houten
NL74 Rabo 0348 481 020
kvk.nr.41042618

Blog

Stichting de Lekkerste Wedstrijden / Nieuws de Lekkerste Wedstrijden  / Esther de Zeeuw naar NK Lekkerste Burger: ‘Ik ben wedstrijdgek’
Esther de Zeeuw NK Lekkerste Burger(1)

Esther de Zeeuw naar NK Lekkerste Burger: ‘Ik ben wedstrijdgek’

Meedoen aan het NK Lekkerste Burger waar een jury jouw creatie beoordeelt; dat kan spannend zijn. Chef-kok Esther de Zeeuw kijkt er juist naar uit.

Esther de Zeeuw, chef-kok van Eetcafé De Rooie Reiger in Vianen, kan haar enthousiasme voor het NK Lekkerste Burger nauwelijks onder controle houden. “Ik ben wedstrijdgek en vind het erg leuk om mezelf uit te dagen. Altijd bezig met recepten, koken en eten. Ik ben een wandelend kookboek.”

Inschrijven voor het NK Lekkerste Burger kan hier

Lees hier meer over het NK Lekkerste Burger

Sterrenchef-achtig

Esther heeft eerder meegedaan aan kookwedstrijden. Vorig jaar was deed ze met een surf & turf burger een gooi naar de prijzen tijdens de Beste Burger Benelux. Ze werd vierde, en ze weet wel waarom. “Het was een erg goede burger, maar met iets teveel garnituur. Te sterrenchef-achtig. Simpel koken vind ik soms lastig, maar het moet wel een hamburger blijven natuurlijk.”

2.0 op de kaart

Een aantal weken geleden ging Esther thuis aan de slag met een paar ingrediënten en daar kwam uiteindelijk de 2.0-versie van die luxe burger uit tevoorschijn. “Op mijn werk zeiden ze dat ‘ie op de kaart moest, dus dat heb ik gedaan. Mijn werkgever spoorde me vervolgens aan om met deze burger mee te doen aan het NK Lekkerste Burger.”

Surf & Turf

Esther zal op het NK Lekkerste Burger haar De Zeeuw Surf & Turf Burger 2.0 maken, met onder andere garnalen, kip en gerookte spek. “Ontzettend spannend, maar ik kijk er ook naar uit. Ik vind het altijd leuk als mijn gerechten worden beoordeeld.”

Inschrijven

Inschrijven voor het NK Lekkerste Burger kan nog altijd. De wedstrijd vindt plaats tijdens de Horecava in RAI Amsterdam, op maandag 9 januari om 15.00 uur. Het NK Lekkerste Burger wordt mede mogelijk gemaakt door Hanos, Remia, Salomon FoodWorld en Carl Siegert.

No Comments

Post a Comment