Stichting de Lekkerste Wedstrijden
Sleepboot 2
3991 CN Houten
NL74 Rabo 0348 481 020
kvk.nr.41042618

Blog

Stichting de Lekkerste Wedstrijden / Nieuws de Lekkerste Wedstrijden  / Italiaanse restaurants krijgen unieke kans tijdens de Horecava

Italiaanse restaurants krijgen unieke kans tijdens de Horecava

Italiaanse restaurants opgelet: je krijgt een kans om heel Nederland kennis te laten maken met jouw beste pastagerecht en/of pizza. Voor het eerst worden tijdens de Horecava twee Italiaanse kookwedstijden georganiseerd: het NK Lekkerste Pasta én het NK Pizza Bakken. De inschrijving is geopend. Niet alleen Italiaanse restaurants zijn welkom. 

Het NK Lekkerste Pasta en het NK Pizza Bakken vinden plaats tijdens de Italiaanse dag op dinsdag 10 januari. Chefs uit heel Nederland gaan de strijd met elkaar aan op het grote wedstijdpodium. Aan het eind van de dag weet heel Nederland waar de lekkerste pizza’s en pasta’s worden gemaakt. Een unieke kans om jouw restaurant op de kaart te zetten.

Overigens hoef je niet per se een Italiaanse restaurant te zijn. Ieder horecabedrijf is welkom bij deze wedstrijden.

Lees hier meer over het NK Lekkerste Pasta

Lees hier meer over het NK Pizza Bakken

Schrijf je hier in voor de wedstrijden

Het NK Pizza Bakken wordt georganiseerd door Pizza Profs in samenwerking met Stichting De Lekkerste Wedstrijden.

Partners

Het Nederlands Kampioenschap wordt mede mogelijk gemaakt door Hanos, Carl Siegert, Qbtec, Koninklijke Horeca Nederland, ROC Mondriaan, Remia, Salomon Foodworld, SVO vakopleiding food, Sier, Rational, Chaud Devant, Next2Food en Pizza Profs.

No Comments

Post a Comment