Stichting de Lekkerste Wedstrijden
Sleepboot 2
3991 CN Houten
NL74 Rabo 0348 481 020
kvk.nr.41042618

Blog

Stichting de Lekkerste Wedstrijden / Nieuws de Lekkerste Wedstrijden  / Roger Bloem wil geen anaconda zijn tijdens NK Lekkerste Burger

Roger Bloem wil geen anaconda zijn tijdens NK Lekkerste Burger

Waar moet een hamburger aan voldoen om kans te maken op de prijzen tijdens de Horecava 2023? Die vraag stellen we aan Roger Bloem, jurylid van het NK Lekkerste Burger op maandag 9 januari.

Roger Bloem is vooral bekend als oprichter en blogger van CityGuys, een hotspot- en reisplatform voor mannen met een focus op hospitality in (grote) steden. Daarbij proeven ze graag de beste hamburgers die ze kunnen vinden.

Inschrijven voor het NK Lekkerste Burger kan hier

Lees hier meer over het NK Lekkerste Burger

Veteraan

Roger is een veteraan als het om jureren gaat. “Ik jureer inderdaad al een jaar of vijf op de Horecava. Altijd bij de burgerwedstrijd, maar ik heb ook loaded fries gedaan.” Hij durft te stellen dat hij het perfecte jurylid is voor het NK Lekkerste Burger. “Ik heb altijd in fastfood gewerkt, dus ik snap het proces. Daarnaast ben ik marketingmanager geweest bij Burger King Nederland en met CityGuys eet ik superveel burgers. Een uitstekende combi dus.”

Hanteerbaarheid

Naast smaak let Roger tijdens het NK Lekkerste Burger op hanteerbaarheid. “Want een burger moet je met je handen kunnen eten. Echter, daar gaat het vaak mis in het luxere burgersegment. Als de burger te hoog is en het broodje te hard, moet ik bijna de kaak hebben van een anaconda om een goede hap te kunnen nemen.”

Ingrediënten

Deelnemers aan het NK Lekkerste Burger zullen ook zien dat Roger de burgers min of min ontleed op de jurytafel. “Hoe is het vlees gebakken? Wat zijn de verhoudingen van de ingrediënten? Waar ik allergisch voor ben, is als het broodje een andere omtrek heeft dan het vlees. In een bite wil je namelijk alle elementen proeven.”

Roger kijkt, net als vele horecaprofessionals, uit naar het NK Lekkerste Burger. “De wedstrijd is altijd een goede start van het nieuwe jaar. Als ik de perfecte burger proef, ben ik dolgelukkig.”

Inschrijven

Het NK Lekkerste Burger is onderdeel van het NK De Lekkerste, dat plaatsvindt tijdens de Horecava 2023, van maandag 9 tot en met donderdag 12 januari in de RAI Amsterdam. Inschrijven voor het NK Lekkerste Burger en de zeven andere wedstrijden kan hier.

Partners

Het NK De Lekkerste wordt mede mogelijk gemaakt door Hanos, Carl Siegert, Qbtec, Koninklijke Horeca Nederland, ROC Mondriaan, Remia, Farm Frites, Salomon Foodworld, SVO vakopleiding food, Sier, Rational, Chaud Devant, Next2Food en Pizza Profs.

No Comments

Post a Comment