Stichting de Lekkerste Wedstrijden
Sleepboot 2
3991 CN Houten
NL74 Rabo 0348 481 020
kvk.nr.41042618

KARSSEN WIL VERRASSEN

 

Jean Pierre Karssen wacht tot het laatste moment met zijn inschrijving voor het Lekkerste Broodje Horeca 2018. De chef van Med Trattoria in Medemblik verdedigt in januari 2018 zijn titel en dat leidt bij Karssen op dit moment tot gezonde wedstrijdspanning.

‘Ik heb twee opties in m’n hoofd. Beide creaties ga ik komend weekend proberen. Dan maak ik de keus en maandag schrijf ik me in. Net op tijd’, aldus de winnaar van 2017. ‘Ik heb ontzettend veel effect gehad van de winst van vorig jaar. Leuke stukken in kranten en bladen. Televisie. En natuurlijk veel vraag naar m’n boordje. Extra omzet dus.’

Het broodje dat Jean Pierre Karssen de jury begin januari 2017 voorschotelde was een broodje met tomatentapenade, buikspekrollade van het livarvarken met daarbij gestoofde broccoli,  perenmorsterd en gedroogde pancetta. De jury kon na de smaaktest niet anders concluderen dat ‘Rotolare straito’ onbetwist de absolute nummer één was.

‘Of ik komend jaar weer win? Geen idee. Maar wat ik wel zeker weet: ik ga de jury verrassen’, aldus de enthousiaste chef.

Ook deelnemen? Inschrijven kan nog tot en met maandag via deze link.

Foto: Jean Pierre Karssen geconcentreerd aan het werk tijdens de Horecava, eerder dit haar.