Stichting de Lekkerste Wedstrijden
Sleepboot 2
3991 CN Houten
NL74 Rabo 0348 481 020
kvk.nr.41042618

Blog

Stichting de Lekkerste Wedstrijden / Nieuws de Lekkerste Wedstrijden  / Lekker Anders: laat zien wat je in je mars hebt

Lekker Anders: laat zien wat je in je mars hebt

De leukste wedstrijd van het NK de Lekkerste is elk jaar Lekker Anders. Het ‘andere’ karakter schuilt in het feit dat deze categorie specifiek bedoeld is voor horeca-medewerkers met een arbeidsbeperking. Maar of de creaties ook anders zijn?

De jury van Lekker Anders zegt steevast dat de creaties van topkwaliteit zijn. Elk jaar zien juryleden en toeschouwers de creativiteit van de deelnemers door het dak gaan. Lekker Anders is het grootste culinaire feest van het jaar, en dat zal tijdens de Horecava 2024 niet anders zijn.

Laat jij ook zien wat je in je mars hebt? Schrijf je dan nu in.

Tijdens de laatste editie won Jesse Eekhout van Firma van Buiten goud. Zijn creatie ‘Auberginius’ bestond uit een Schippersbol met gegrilde aubergine, zoete aardappelspread, salsa, gebakken mango en was afgemaakt met chips van aubergineschil, tahoon cress en salad pea cress. Het was de derde keer dat hij de wedstrijd won.

Programma 2024

Het NK De Lekkerste 2024 vindt plaats tijdens de Horecava in de RAI Amsterdam, van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari. Het programma van het NK wordt uitgespreid over alle vier de dagen, met elke dag twee wedstrijden. Het beloven weer enerverende dagen te worden vol spanning, plezier en inspiratie.

Bekijk hier het programma van het NK De Lekkerste 2024

Kwaliteitsimpuls

Stichting De Lekkerste Wedstrijden organiseert vakwedstrijden voor de fast casual markt op de Horecava. Het doel van de wedstrijden is om de creativiteit van de Nederlandse horeca een kwaliteitsimpuls te geven. Professionals uit de branche dagen elkaar tijdens jaarlijkse de beurs uit om een topprestatie te leveren. Dat doen ze in acht verschillende vakwedstrijden.

Partners

Het Nederlands Kampioenschap wordt mede mogelijk gemaakt door Hanos, Carl Siegert, Qbtec, Koninklijke Horeca Nederland, ROC Mondriaan, Remia, Salomon Foodworld, SVO vakopleiding food, Rational, Next2Food en Pizza Profs.

No Comments

Post a Comment