Stichting de Lekkerste Wedstrijden
Sleepboot 2
3991 CN Houten
NL74 Rabo 0348 481 020
kvk.nr.41042618

Blog

Stichting de Lekkerste Wedstrijden / Nieuws de Lekkerste Wedstrijden  / NK de Lekkerste: Pastakoning(in) gezocht!

NK de Lekkerste: Pastakoning(in) gezocht!

‘Mamma Mia!’ Barsten jouw gasten ook in tranen uit omdat ze jouw pasta’s zoooo lekker vinden? Dan moet je echt meedoen aan het NK Lekkerste Pasta op de Horecava 2024 in januari. Laat zien dat jij alles in huis hebt om de pastakoning of -koningin van Nederland te worden. Hoe tof zou dat zijn?

Pasta is er in allerlei soorten en maten. En Nederlanders lusten er wel pap van. Voor de echte smulpapen gaat er niets boven een verse, huisgemaakte pasta. Voorzien van een tongstrelend lekkere saus en nog wat andere smaakmakers.  Wil jij jouw pastarecept voorschotelen aan een jury van pastakenners? Doe dan mee aan het NK Lekkerste Pasta!

Schrijf je hier in voor het NK Lekkerste Pasta.

Het NK Lekkerste Pasta wordt voor de tweede keer gehouden. De top 3 van editie 2023:

#1: Gabriella Ficarelli van Divina Cucina in Oud-Beijerland

#2: Patrick Salzano van Pedevilla in Noordwijk

#3: Erminio Francesco Zaccariello van Primo in Hilversum

Waarom meedoen aan het NK Lekkerste Pasta?

Je staat in de schijnwerpers
Met deelname aan het NK De Lekkerste zet je jezelf in de schijnwerpers. Ook met een tweede of derde prijs, of één van de andere prijzen, kun je publiciteit vergaren. Meedoen is top voor je marketing!

Je leert van collega’s
Veel horecaprofessionals doen mee om te winnen. Maar ook zonder winst is het NK De Lekkerste een mooie ervaring. Je ontmoet collega’s, je ziet hun creaties en je leert van elkaar.

Je groeit als professional
Het NK De Lekkerste is een uitdagend evenement waar je je terdege op moet voorbereiden. Ook tijdens de wedstrijd op het podium is het belangrijk je zaakjes goed voor elkaar te hebben. Best spannend, maar zeker ook leerzaam en goed voor je zelfvertrouwen. Het NK De Lekkerste is waardevol voor jou, maar ook voor je bedrijf.

Je kan het druk krijgen
Als je een prijs pakt tijdens het NK De Lekkerste is de kans groot dat je het druk krijgt in de zaak. Vele winnaars van voorgaande jaren hebben dat aan den lijve ondervonden. Zelfs jaren later zijn de gerechten nog steeds populair.

NK de Lekkerste 2024

Culinaire professionals kunnen meedoen aan acht wedstrijden tijdens het NK de Lekkerste 2024.

NK Lekkerste Broodje
NK Lekkerste Burger
NK Lekkerste Pasta
NK Pizza bakken
Lekker Anders
NK Lekkerste Vegan Burger
NK Lekkerste Pannenkoek
NK Loaded Fries

Schrijf je hier in voor het NK De Lekkerste 2024

Programma 2024

Het NK De Lekkerste 2024 vindt plaats tijdens de Horecava in de RAI Amsterdam, van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari. Het programma van het NK wordt uitgespreid over alle vier de dagen, met elke dag twee wedstrijden. Het beloven weer enerverende dagen te worden vol spanning, plezier en inspiratie.

Bekijk hier het programma van het NK De Lekkerste 2024

Kwaliteitsimpuls

Stichting De Lekkerste Wedstrijden organiseert vakwedstrijden voor de fast casual markt op de Horecava. Het doel van de wedstrijden is om de creativiteit van de Nederlandse horeca een kwaliteitsimpuls te geven. Professionals uit de branche dagen elkaar tijdens jaarlijkse de beurs uit om een topprestatie te leveren. Dat doen ze in acht verschillende vakwedstrijden.

Partners

Het Nederlands Kampioenschap wordt mede mogelijk gemaakt door Hanos, Carl Siegert, Qbtec, Koninklijke Horeca Nederland, ROC Mondriaan, Remia, Salomon Foodworld, SVO vakopleiding food, Rational, Next2Food en Pizza Profs.

No Comments

Post a Comment