Stichting de Lekkerste Wedstrijden
Sleepboot 2
3991 CN Houten
NL74 Rabo 0348 481 020
kvk.nr.41042618

Blog

Stichting de Lekkerste Wedstrijden / Nieuws de Lekkerste Wedstrijden  / NK de Lekkerste zoekt de beste burgers met V-power

NK de Lekkerste zoekt de beste burgers met V-power

No meat today. En ook geen vis. Nee, we zijn op zoek naar een burger met V-power. Eentje die 100 procent vegan is, verrassend goed smaakt en vet lekker is!

Verover jij met jouw vegan burger de harten van je gasten? Heb dan het lef om in januari naar Amsterdam te komen voor de nationale strijd om de lekkerste veganburger.

De trend van dit moment is vegan. Een burger zonder dierlijke eiwitten (dus geen vlees en vis en ook geen kaas!) is steeds vaker in trek. En voor professionals in de keuken is vegan te gek. Want je mag lekker uit je plaat gaan door creatief met plantaardig zijn. Neem jij de uitdaging aan? Meld je dan nu aan voor het NK Lekkerste Vegan Burger!

Schrijf je hier in voor het NK Lekkerste Veganburger 2024

De top 3 van 2023:

#1: Roland Biermans van Vitam in Rosmalen

#2: Audrey Biermans van Vitam in Rosmalen

#3: Dieuwertje Boonstra van Grand Café het Paleis Schiphol

Waarom meedoen aan het NK Lekkerste Vegan Burger?

Je staat in de schijnwerpers
Met deelname aan het NK De Lekkerste zet je jezelf in de schijnwerpers. Ook met een tweede of derde prijs, of één van de andere prijzen, kun je publiciteit vergaren. Meedoen is top voor je marketing!

Je leert van collega’s
Veel horecaprofessionals doen mee om te winnen. Maar ook zonder winst is het NK De Lekkerste een mooie ervaring. Je ontmoet collega’s, je ziet hun creaties en je leert van elkaar.

Je groeit als professional
Het NK De Lekkerste is een uitdagend evenement waar je je terdege op moet voorbereiden. Ook tijdens de wedstrijd op het podium is het belangrijk je zaakjes goed voor elkaar te hebben. Best spannend, maar zeker ook leerzaam en goed voor je zelfvertrouwen. Het NK De Lekkerste is waardevol voor jou, maar ook voor je bedrijf.

Je kan het druk krijgen
Als je een prijs pakt tijdens het NK De Lekkerste is de kans groot dat je het druk krijgt in de zaak. Vele winnaars van voorgaande jaren hebben dat aan den lijve ondervonden. Zelfs jaren later zijn de gerechten nog steeds populair.

NK de Lekkerste 2024

Culinaire professionals kunnen meedoen aan acht wedstrijden tijdens het NK de Lekkerste 2024.

NK Lekkerste Broodje
NK Lekkerste Burger
NK Lekkerste Pasta
NK Pizza bakken
Lekker Anders
NK Lekkerste Vegan Burger
NK Lekkerste Pannenkoek
NK Loaded Fries

Schrijf je hier in voor het NK De Lekkerste 2024

Programma 2024

Het NK De Lekkerste 2024 vindt plaats tijdens de Horecava in de RAI Amsterdam, van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari. Het programma van het NK wordt uitgespreid over alle vier de dagen, met elke dag twee wedstrijden. Het beloven weer enerverende dagen te worden vol spanning, plezier en inspiratie.

Bekijk hier het programma van het NK De Lekkerste 2024

Kwaliteitsimpuls

Stichting De Lekkerste Wedstrijden organiseert vakwedstrijden voor de fast casual markt op de Horecava. Het doel van de wedstrijden is om de creativiteit van de Nederlandse horeca een kwaliteitsimpuls te geven. Professionals uit de branche dagen elkaar tijdens jaarlijkse de beurs uit om een topprestatie te leveren. Dat doen ze in acht verschillende vakwedstrijden.

Partners

Het Nederlands Kampioenschap wordt mede mogelijk gemaakt door Hanos, Carl Siegert, Qbtec, Koninklijke Horeca Nederland, ROC Mondriaan, Remia, Salomon Foodworld, SVO vakopleiding food, Rational, Next2Food en Pizza Profs.

No Comments

Post a Comment