Stichting de Lekkerste Wedstrijden
Sleepboot 2
3991 CN Houten
NL74 Rabo 0348 481 020
kvk.nr.41042618

Blog

Stichting de Lekkerste Wedstrijden / Nieuws de Lekkerste Wedstrijden  / Restaurants mogelijk op zaterdag 5 juni al open
Lekkerste lunchgerecht

Restaurants mogelijk op zaterdag 5 juni al open

Het demissionaire kabinet overweegt de volgende stap in de versoepeling van de coronamaatregelen te versnellen. Dat zou betekenen dat restaurants drie dagen eerder open kunnen dan gepland.

De volgende verruiming zou in eerste instantie ingaan op woensdag 9 juni, maar na het Catshuisoverleg van zaterdag 23 mei overweegt het kabinet om deze stap naar voren te halen, Dat melden ingewijden aan het ANP. Restaurants zouden dan op zaterdag 5 juni open kunnen. Voorwaarde is dat de besmettingscijfers blijven dalen. Als restaurants opengaan, mogen ze ook alcohol bij het eten serveren.

Lekkerste Wedstrijden 2022

Ook Stichting de Lekkerste Wedstijden kijkt uit naar de versoepelingen. De voorbereidingen voor de komende editie op de Horecava 2022, zijn inmiddels in volle gang. De beurs staat gepland van maandag 10 tot en met donderdag 13 januari 2022.

Lees meer over de Lekkerste Wedstijden 2022

Partners

De Lekkerste Wedstrijden wordt mede mogelijk gemaakt door Hanos, Carl Siegert, Qbtec, Koninklijke Horeca Nederland, ROC Mondriaan, Remia, Salomon Foodworld, SVO vakopleiding food, Sier, Rational, Chaud Devant, Next2Food, Koopmans Professional en Pizza Profs.

No Comments

Post a Comment