Stichting de Lekkerste Wedstrijden
Sleepboot 2
3991 CN Houten
NL74 Rabo 0348 481 020
kvk.nr.41042618

Blog

Stichting de Lekkerste Wedstrijden / Nieuws de Lekkerste Wedstrijden  / Ter Marsch & Co naar NK Lekkerste Burger en NK Loaded Fries
Lekkerste loaded fries 2020 (15)

Ter Marsch & Co naar NK Lekkerste Burger en NK Loaded Fries

Huidig tweevoudig kampioen Ter Marsch & Co is weer van de partij tijdens het NK De Lekkerste op de Horecava 2023. Het bedrijf doet mee aan dezelfde wedstrijden waarin ze de vorige keer goud pakten. “We hebben een reputatie hoog te houden.”

Oscar Boeters is iets meer dan een jaar sous-chef bij Ter Marsch & Co in Rotterdam. “Ik ben hier komen werken omdat ik wilde leren hoe je een goede hamburger maakt. Ik ben mijn hele leven met koken bezig en ik vind een hamburger één van de lekkerste gerechten. Alles komt erin samen, zowel qua smaken als kooktechnieken. Je bent met vlees bezig, sauzenbereiding en het is een beetje patisserie.”

Inschrijven voor het NK Lekkerste Burger kan hier

Lees hier meer over het NK Lekkerste Burger

Japanse burger

Oscar heeft zich ingeschreven voor het NK Lekkerste Burger op maandag 9 januari. Rohini Atwaroe, inmiddels niet meer werkzaam bij Ter Marsch & Co, won de laatste editie in 2020 met de ‘De Goijra’. “We hebben dus een reputatie hoog te houden”, weet Oscar. Net als zijn voorganger, die koos voor Koreaanse smaken als bulgogi pulled pork en gojuchang saus, haalt ook Oscar zijn inspiratie uit Azië. ” Het wordt een burger in Japanse stijl. Verder verklap ik niets.”

Koude kikker

Hoe hij een goede burger moet maken, weet Oscar inmiddels. Maar op de Horecava koken is anders dan in de keuken van Ter Marsch & Co. Op zich ben ik een koude kikker, maar als ik er straks sta, dan moet ik het wel laten zien. Ik verwacht vooral dat het een hele leuke dag wordt.” Het NK Lekkerste Burger wordt mede mogelijk gemaakt door Hanos, Remia, Salomon FoodWorld en Carl Siegert.

NK Loaded Fries

Mitch Kramer van Ter Marsch & Co Amsterdam (foto boven) doet mee aan het NK Loaded Fries op donderdag 12 januari. De vorige keer pakte hij goed met Sweet Fries Of Mine: zoete aardappel-friet met onder meer zwarte truffel-mayo, Parmezaanse kaas, kaas-pinda-crumble en gedroogde Hollandse worst. Het NK Loaded Fries is powered by Remia.

Lees hier meer over het NK Loaded Fries. Inschrijven voor deze wedstrijd kan hier.

Inschrijven voor 2023

Iedereen kan zich vanaf nu inschrijven voor alle wedstrijden van het NK De Lekkerste, dat plaatsvindt tijdens de Horecava van 9 tot en met 12 januari 2023. Het NK De Lekkerste wordt georganiseerd door Stichting de Lekkerste Wedstrijden.

Partners

Het NK De Lekkerste wordt mede mogelijk gemaakt door Hanos, Carl Siegert, Qbtec, Koninklijke Horeca Nederland, ROC Mondriaan, Remia, Salomon Foodworld, SVO vakopleiding food, Sier, Rational, Chaud Devant, Next2Food en Pizza Profs.

No Comments

Post a Comment