Stichting de Lekkerste Wedstrijden
Sleepboot 2
3991 CN Houten
NL74 Rabo 0348 481 020
kvk.nr.41042618

Blog

Stichting de Lekkerste Wedstrijden / Nieuws de Lekkerste Wedstrijden  / Vliegende start voor EK-burger van Diego Buik
Ek burger Diego Buik

Vliegende start voor EK-burger van Diego Buik

Speciaal voor het EK voetbal heeft de Rotterdamse ondernemer Diego Buik een hamburger ontwikkeld. De hamburgerspecialist deed dat op verzoek van Remia. De EK-burger vloog in de eerste week over de toonbank.

De DiEKo-burger is opgebouwd met bacon, cheddar, augurk en Blazing Luke Smokey Hot Cocktail sauce van Remia, ‘voor het ultieme oranjegevoel’. De burger is verkrijgbaar bij Diego’s op de Kop van Zuid in Rotterdam en bij zijn dark kitchen in Rotterdam Noord.

‘In de eerste week was het de meest verkochte burger’, zegt Diego Buik. ‘We hebben ‘m 188 keer verkocht.’ Nu het EK op het punt van beginnen staat, wil Buik de speciale burger nog meer gaan pushen. ‘Met deze twee zaken kunnen we immers in heel Rotterdam bezorgen.’ Diego Buik heeft ook een vestiging in de Foodhallen in Scheveningen. Vanwege het beperkt aantal gasten dat daar vooralsnog naar binnen mag, houdt de ondernemer zijn stand daar nog even dicht.

Ek burger Diego Buik

Diego Buik heeft drie keer op het podium gestaan als deelnemer van de Lekkerste Wedstrijden, en zat één keer aan de jurytafel.

Bekijk foto’s van de Lekkerste Wedstrijden 2020 en bekijk het recept van de EK-burger op de website van Remia Professioneel.

Partners

De Lekkerste Wedstrijden wordt mede mogelijk gemaakt door Hanos, Carl Siegert, Qbtec, Koninklijke Horeca Nederland, ROC Mondriaan, Remia, Salomon Foodworld, SVO vakopleiding food, Sier, Rational, Chaud Devant, Next2Food, Koopmans Professional en Pizza Profs.

No Comments

Post a Comment