Stichting de Lekkerste Wedstrijden
Sleepboot 2
3991 CN Houten
NL74 Rabo 0348 481 020
kvk.nr.41042618

Blog

Stichting de Lekkerste Wedstrijden / Nieuws de Lekkerste Wedstrijden  / Lekkerste Wedstrijden 2022: nieuwe naam en categorieën
Lekkerste Wedstrijden Lekkerste Lunchgerecht Catering

Lekkerste Wedstrijden 2022: nieuwe naam en categorieën

Stichting de Lekkerste Wedstrijden heeft de inschrijving voor 2022 geopend en introduceert een aantal nieuwe categorieën. Het evenement krijgt tevens een nieuwe naam, die zowel de competitie als de deelnemers de erkenning geven die ze verdienen. 

Stichting de Lekkerste Wedstrijden organiseert in januari 2022 acht wedstrijden op de Horecava. De inschrijving voor deze editie is inmiddels geopend.

Tijdens de vierdaagse beurs in RAI Amsterdam vinden twee wedstrijden per dag plaats. De organisatie wil elke categorie op die manier extra ruimte geven. “We kiezen voor een beperkt aantal wedstrijden om daarmee elke competitie de juiste aandacht te schenken”, zegt Bernd Beekman, manager van de Lekkerste Wedstrijden.

Vegan burger en Italiaanse dag

De organisatie introduceert drie nieuwe categorieën in 2022. Ten eerste krijgt de burgerwedstrijd een vegan variant. Dit is een toevoeging die inspeelt op de langdurige trend van plantaardige gerechten. Er komt een Italiaanse dag met pizza’s en pasta’s. De pizzawedstrijd organiseert Stichting de Lekkerste Wedstrijden in samenwerking met Pizza Profs.

Nederlands Kampioenschap

Daarnaast krijgt het evenement een nieuwe naam. Kandidaten die zich inschrijven, doen vanaf nu mee aan het Nederlands Kampioenschap. Beekman: “Daarmee willen we het evenement en de deelnemers het aanzien geven dat ze al jaren verdienen.” De wedstrijd Lekker Anders behoudt zijn originele naam. “Want die moet gewoon lekker anders blijven.”

De wedstrijden van 2022

NK Lekkerste Broodje
NK Lekkerste Burger
NK Lekkerste Vegan Burger
NK Loaded Fries
NK Pizza bakken
NK Lekkerste Pasta
NK Pannenkoeken bakken
Lekker Anders

Bekijk hier het algemene wedstrijdreglement

Inschrijven voor 2022

Deelnemers kunnen zich vanaf nu inschrijven op de website van Stichting de Lekkerste Wedstrijden. Het wedstrijdschema wordt later bekendgemaakt.

Het Nederlands Kampioenschap vindt plaats tijdens de Horecava 2022, van maandag 10 tot en met donderdag 13 januari.

Kandidaten kunnen zich hier inschrijven

Partners

De Lekkerste Wedstrijden wordt mede mogelijk gemaakt door Hanos, Carl Siegert, Qbtec, Koninklijke Horeca Nederland, ROC Mondriaan, Remia, Salomon Foodworld, SVO vakopleiding food, Sier, Rational, Chaud Devant, Next2Food en Pizza Profs.

No Comments

Post a Comment