Stichting de Lekkerste Wedstrijden
Sleepboot 2
3991 CN Houten
NL74 Rabo 0348 481 020
kvk.nr.41042618

Blog

Stichting de Lekkerste Wedstrijden / Nieuws de Lekkerste Wedstrijden  / Ook de reglementen voor 2022 zijn bekend
Lekkerste Burger 2020 Jord Althuizen jury

Ook de reglementen voor 2022 zijn bekend

Wat zijn de regels waar de deelnemers van het Nederlands Kampioenschap 2022 zich aan moeten houden? Nadat eerder de nieuwe wedstrijden bekend werden gemaakt, zijn nu ook de nieuwe reglementen gepubliceerd.  

Stichting de Lekkerste Wedstrijden heeft de inschrijving voor 2022 geopend en introduceert een aantal nieuwe categorieën. Het event krijgt tevens een nieuwe naam: deelnemers doen voortaan mee aan het Nederlands Kampioenschap. Lees op deze site meer over de wedstrijden van 2022.

Schrijf je hier in voor het Nederlands Kampioenschap 2022

Stichting de Lekkerste Wedstrijden heeft nu ook de reglementen van iedere wedstrijd bekendgemaakt. Deze zijn de lezen op de informatiepagina van iedere wedstrijd. Daar is ook het nieuwe algemeen reglement te downloaden. Het is belangrijk dat deelnemers ook deze goed doornemen.

Bekijk hier het algemene wedstrijdreglement van 2022

Pizza Profs, die het NK Pizza bakken samen met Stichting de Lekkerste Wedstrijden organiseert, heeft een apart reglement voor die wedstrijd samengesteld. Maar ook voor de pizzaiolo’s is ook het algemene reglement van het NK van belang.

Inschrijven voor 2022

Deelnemers kunnen zich vanaf nu inschrijven op de website van Stichting de Lekkerste Wedstrijden. Het wedstrijdschema wordt later bekendgemaakt. Het Nederlands Kampioenschap vindt plaats tijdens de Horecava 2022, van maandag 10 tot en met donderdag 13 januari. Kandidaten kunnen zich hier inschrijven

Partners

De Lekkerste Wedstrijden wordt mede mogelijk gemaakt door Hanos, Carl Siegert, Qbtec, Koninklijke Horeca Nederland, ROC Mondriaan, Remia, Salomon Foodworld, SVO vakopleiding food, Sier, Rational, Chaud Devant, Next2Food, Koopmans Professional en Pizza Profs.

No Comments

Post a Comment