Stichting de Lekkerste Wedstrijden
Sleepboot 2
3991 CN Houten
NL74 Rabo 0348 481 020
kvk.nr.41042618

Blog

Stichting de Lekkerste Wedstrijden / Nieuws de Lekkerste Wedstrijden  / Pannenkoe naar NK Lekkerste Pannenkoek: ‘Een mooie uitdaging’
Pannenkoe NK Lekkerste Pannenkoek

Pannenkoe naar NK Lekkerste Pannenkoek: ‘Een mooie uitdaging’

Jelle Koster zal Pannekoe vertegenwoordigen tijdens het NK Lekkerste Pannenkoek in januari. Hoewel de chef-kok nog nooit aan een kookwedstrijd heeft meegedaan, maakt hij zich geen zorgen. “Ik hoop op een leuke dag.”

Pannenkoe is een keten van pannenkoekenrestaurants in Zuid-Holland. Het concept is bedacht door Joost Suijten, Rolf Mampaey en Ewout Mampaey. De eerste vestiging opende in 2010 in Bleiswijk. Er zijn in totaal negen locaties en het doel is om uit te breiden over heel Nederland. Pannenkoe is lid van de Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants, Ewout Mampaey is voorzitter.

Creativiteit

Jelle Koster (32) is chef-kok van Pannenkoe in Alphen aan den Rijn. Het idee om mee te doen met het NK Lekkerste Pannenkoek, kwam van Ewout. “Het leek hem wel iets voor mij, iets waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Ik heb in verschillende restaurants gewerkt en vind het leuk om gerechten te bedenken. Deze wedstrijd is voor mij een mooie uitdaging.”

Lees hier meer over het NK Lekkerste Pannenkoek

Inschrijven voor het NK Lekkerste Pannenkoek kan hier

Leuke dag

Ondanks dat Jelle nooit eerder aan de kookwedstrijd heeft meegedaan, is hij niet zenuwachtig. “Ik ga daar gewoon mijn gerecht koken en mezelf voorstellen aan de jury. Verder hoop ik er een leuke dag van te maken.” Wat Jelle gaat maken, weet hij nog niet. “Ik heb wel gekeken naar wat deelnemers in voorgaande jaren hebben gedaan. Belangrijk is dat de pannenkoek de juiste garing heeft, er goed uitziet, lekker ruikt en natuurlijk lekker smaakt.”

Inschrijven

Ook een leuke dag beleven op de Horecava én kans maken om jezelf en je bedrijf nationaal in de schijnwerpers te zetten? Schrijf je dan in voor het NK Lekkerste Pannenkoek, dat plaatsvindt op donderdag 12 januari op de Horecava in RAI Amsterdam. Het NK Lekkerste Pannenkoek wordt georganiseerd door Stichting de Lekkerste Wedstrijden.

Partners

Het NK De Lekkerste wordt mede mogelijk gemaakt door Hanos, Carl Siegert, Qbtec, Koninklijke Horeca Nederland, ROC Mondriaan, Remia, Farm Frites, Salomon Foodworld, SVO vakopleiding food, Sier, Rational, Chaud Devant, Next2Food en Pizza Profs.

No Comments

Post a Comment