Stichting de Lekkerste Wedstrijden
Sleepboot 2
3991 CN Houten
NL74 Rabo 0348 481 020
kvk.nr.41042618

Blog

Stichting de Lekkerste Wedstrijden / Nieuws de Lekkerste Wedstrijden  / Ter Marsch & Co opent vierde zaak in Utrecht
Ter Marsch & Co

Ter Marsch & Co opent vierde zaak in Utrecht

De Lekkerste Hamburger en de Lekkerste Loaded Fries van 2020 worden sinds kort ook in Utrecht gemaakt. Ter Marsch & Co heeft in het hartje van de Domstad namelijk de vierde vestiging geopend. 

De nieuwste Ter Marsch & Co is gevestigd in een monumentaal pand in het centrum. Het terras met felblauwe luifel, rode tafeltjes en retro klapstoeltjes doet denken aan Franse bistro. Net als de andere drie vestigingen, valt Ter Marsch & Co Utrecht op door het eclectische ex- en interieur.

De winkel in Utrecht heeft de herkenbare Ter Marsch & Co-stijl, maar een eigen ziel. Ter Marsch & Co straalt klasse uit, maar is tegelijkertijd laagdrempelig. Binnen zijn zestien zitplekken, waarvan zes aan de bar; het terras herbergt nog eens dertig plaatsen.

Wie geen tijd heeft om uitgebreid te tafelen, kan even langslopen bij de Burgers & Fries kiosk voor een puntzak verse friet of een burger to-go.

Ter Marsch & Co friet kiosk

Nationale en internationale prijzen

Ter Marsch & Co heeft een heldere missie: één ding uitzonderlijk goed doen. En dat ‘ding’ is uitzonderlijke goede burgers en friet maken. Ter Marsch & Co won met de burgers en frietgerechten nationale én internationale prijzen. Op het menu staan uiteraard de winnaars zoals The Gojira burger en ‘Sweet Fries of Mine’. Daarnaast zijn er nog meer opties voor vlees, vis of vega liefhebbers.

Voor de borrelaars is er de bitterbal en de kaaskroket. Er is keuze uit verschillende dranken zoals cocktails, wijnen en bieren waaronder het eigen gebrouwen IPA bier ‘Crazy Daisy’.

Humor bij Ter Marsch & Co

Humor speelt een belangrijke rol bij Ter Marsch & Co. Bij de entree in Utrecht staat een lachspiegel die direct ‘de toon’ zet. Humor is ook doorgevoerd in de kleine details. Van de team t-shirt met de slogan ‘F*ck your diet’ tot een schoonmaakdoekje voor je handen in een roze verpakking met als opschrift ‘For Big Mouths only’, een knipoog naar een condoom. Bij de burgers zit een servetje waarop beschreven is hoe je een hamburger hoort te eten, met illustraties.

Ter Marsch & Co interieur

Bewerkelijke hamburger

The Gorija is een hamburger die in 2020 werd uitgeroepen tot de Lekkerste Hamburger op de Horecava, gemaakt door Rohini Atwaroe. Deze werd later dat jaar tot beste hamburger Belenux bekroond. The Gojira is een bewerkelijke burger burger van 100 procent dry-aged beef. Twee patties worden belegd met pulled pork, geroosterde buikspek, een zoetzuur van komkommer, rode ui, paksoi, gochujang, yuzumanuka honing, een crumble van nori (zeewier) en cassave op een bun.

ter marsch & co hamburger

Loaded fries met truffel

Mitch Kramer sleepte met ‘Sweet Fries of Mine’ de award ‘Lekkerste Loaded Fries’ in de wacht tijdens de Lekkerste Wedstrijden 2020. Het frietje wordt gemaakt met zoete aardappel-friet, gecombineerd met mayonaise van zwarte wintertruffel, Parmezaanse kaas, kaas-pinda-crumble, gedroogde Hollandse worst en gefrituurde peterselie.

ter marsch & co loaded fries

Ter Marsch & Co Utrecht is gevestigd aan de Voor Clarenburg 2 en is zeven dagen per week geopend voor koffie, lunch, borrel en diner.

Partners

De Lekkerste Wedstrijden wordt mede mogelijk gemaakt door Hanos, Carl Siegert, Qbtec, Koninklijke Horeca Nederland, ROC Mondriaan, Remia, Salomon Foodworld, SVO vakopleiding food, Sier, Rational, Chaud Devant, Next2Food, Koopmans Professional en Pizza Profs.

Bekijk hier de video’s van de Lekkerste Wedstrijden

No Comments

Post a Comment