Stichting de Lekkerste Wedstrijden
Sleepboot 2
3991 CN Houten
NL74 Rabo 0348 481 020
kvk.nr.41042618

Blog

Stichting de Lekkerste Wedstrijden / Nieuws de Lekkerste Wedstrijden  / Tweevoudig kampioen Talal heeft zijn plan voor het NK 2022 al klaar

Tweevoudig kampioen Talal heeft zijn plan voor het NK 2022 al klaar

Veel deelnemers weten nog niet precies wat ze gaan maken tijdens de Nederlandse Kampioenschappen. Talal Hasan heeft zijn gerecht echter al helemaal rond. Op de Horecava 2022 wil hij laten zien waarom hij voor de derde keer op rij goud verdient.

Talal Hasan won zowel in 2019 als in 2020 goud tijdens het Lekkerste Lunchgerecht On the Move. De chef-manager van Comptoir Libanais in Utrecht doet in januari 2022 mee met het NK Lekkerste Vegan Burger. Ondanks zijn ervaring op het wedstrijdpodium, is hij toch nog zenuwachtig voor de wedstrijd. “Het Lekkerste Lunchgerecht is er niet meer, dus heb ik gekozen voor het NK Vegan Burger. Een burger maken, dat is nieuw voor mij. Dus het is best spannend.”

Producten uit het Midden-Oosten

Hij heeft de burger echter al helemaal af. “Van de ingrediënten uit de vegan-gerechten op mijn werk heb ik een burger samengesteld. Ik wil niet alles verklappen, maar er zitten kikkererwten in. En producten die ik eerder tijdens de westrijden heb gebruikt, komen terug.” Talal wil de jury weer verrassen. “Ik wil mensen meer kennis laten maken met producten uit het Midden-Oosten en laten zien wat je er allemaal mee kunt doen.” Vooral de saus moet een show-stopper worden. “Die is echt ‘wauw’, en geeft een bijzondere smaak aan de burger.”

Het NK Lekkerste Vegan Burger vindt plaats op woensdag 12 januari tijdens de Horecava 2022 in de RAI Amsterdam. Inschrijven kan nog steeds!

Partners

De Lekkerste Wedstrijden wordt mede mogelijk gemaakt door Hanos, Carl Siegert, Qbtec, Koninklijke Horeca Nederland, ROC Mondriaan, Remia, Salomon Foodworld, SVO vakopleiding food, Sier, Rational, Chaud Devant, Next2Food, Pizza Profs en de Floriade.

No Comments

Post a Comment