Berry Wagenaar (foto) maakt het Lekkerste Broodje Horeca van Nederland 2018. Wagenaar won tijdens de Horecava met zijn broodje ‘Oh Deer’ de prestigieuze vakwedstrijd Lekkerste Broodje Horeca.
Wagenaar (27) werkt sinds een jaar bij Iveau Burger & Wijnbar in Arnhem. De vakjury prees het winnende broodje vanwege de unieke combinatie van originaliteit, gezondheid, uitstraling en een verbluffende smaaksensatie.
De vakwedstrijd Lekkerste Broodje Horeca is onderdeel van de Lekkerste Wedstrijden, vakwedstrijden die al sinds 1984 jaarlijks plaatsvinden tijdens de Horecava. De wedstrijden zijn bedoeld voor professionele makers en bedenkers, werkzaam in de horeca.
Belangstelling? Volg deze site of volg ons op Facebook en blijf op de hoogte. Tot ziens op de Horecava 2019!
De wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners Hanos, Carl Siegert, Lebo Kaas en Kraak-Vers.
Zonder kaders geen wedstrijd. Deze maken het juist leuk. Onder tijdsdruk mogelijkheden creëren om zo tot een heerlijk broodje te komen. (Op de foto rechts: ‘Oh Deer’, het winnende broodje van Berry Wagenaar.)
Klik hier voor het complete wedstrijdreglement
Winnaar: Berry Wagenaar (zie foto hiernaast)
Creatie: Oh Deer
Bedrijf: Iveau Burgers & Wijnbar, Arnhem
2e plek: Jean Pierre Karssen
Creatie: Ciabatta MED Pastrami
Bedrijf: MED Trattoria, Medemblik
3e prijs: Sarah van de Laarse
Creatie: Flavour Bomb
Bedrijf: De Bijenkorf, Amsterdam