Stichting de Lekkerste Wedstrijden
Sleepboot 2
3991 CN Houten
NL74 Rabo 0348 481 020
kvk.nr.41042618

Blog

Stichting de Lekkerste Wedstrijden / Nieuws de Lekkerste Wedstrijden  / HMSHost organiseert grote voorronde Lekkerste Wedstrijden 2023
Lekkerste Wedstrijden Richard Theisen

HMSHost organiseert grote voorronde Lekkerste Wedstrijden 2023

Horecagigant HMSHost organiseert een voorronde van de Lekkerste Wedstrijden op Schiphol. Op 11 oktober mogen maximaal twintig talenten uitmaken wie er naar de Lekkerste Wedstrijden mag tijdens de Horecava 2023. Op de beurs wordt het evenement voor het eerst omgedoopt tot het Nederlands Kampioenschap.

HMSHost is al jaren nauw betrokken bij de Lekkerste Wedstrijden, met Hospitality Manager Richard Theisen als de grote catalysator. “We hebben altijd die hards die altijd meedoen. Maar HMSHost heeft ook nieuwe concepten die ik erbij wil betrekken, zoals de Broodzaak.” Het bedrijf organiseerde eerder voorrondes, zowel op Schiphol als op Hoog Catharijne in Utrecht.

Pasta en pannenkoek

Volgens Theisen kan HMSHost in januari 2023 voor bijna iedere wedstrijd een kandidaat naar de Horecava sturen. “Zelf voor het NK Lekkeste Pasta, een nieuwe wedstrijd, hebben we iemand binnen de gelederen die graag met Oosterse invloeden werkt. Dat belooft wat. En we hebben zelfs een medewerker die pannenkoeken leuk vindt.”

Niveau gestegen dankzij Theisen

Tijdens de Horecava 2020, de laatste editie voor het coronatijdperk, werd Richard Theisen gehuldigd voor 25 jaar deelname aan de Lekkerste Wedstrijden. Op het podium kreeg hij onder meer een bijzondere onderscheiding van SVH en is daardoor de eerste Excellente SVH Leermeester van Nederland. Volgens Johan van der Weerd, organisator en oprichter van Stichting de Lekkerste Wedstrijden, is het niveau van de wedstrijden mede door Theisen gestegen. “Wij als organisatie leven van dit soort mensen. Als we die niet hebben, zijn we nergens.”

Inschrijven voor 2023

Deelnemers kunnen zich vanaf nu inschrijven voor het Nederlands Kampioenschap (de nieuwe naam van de Lekkerste Wedstrijden), dat plaatsvindt tijdens de Horecava van 9 tot en met 12 januari 2023.

Lees hier meer over de inschrijving en de nieuwe opzet van de Lekkerste Wedstrijden , omgedoopt tot het Nederlands Kampioenschap.

Bekijk hier de wedstrijden van 2023

Bekijk hier het programma van 2023

Partners

Het Nederlands Kampioenschap wordt mede mogelijk gemaakt door Hanos, Carl Siegert, Qbtec, Koninklijke Horeca Nederland, ROC Mondriaan, Remia, Salomon Foodworld, SVO vakopleiding food, Sier, Rational, Chaud Devant, Next2Food en Pizza Profs.

No Comments

Post a Comment