Stichting de Lekkerste Wedstrijden
Sleepboot 2
3991 CN Houten
NL74 Rabo 0348 481 020
kvk.nr.41042618

Blog

Stichting de Lekkerste Wedstrijden / Nieuws de Lekkerste Wedstrijden  / Inschrijving vernieuwde Lekkerste Wedstrijden geopend

Inschrijving vernieuwde Lekkerste Wedstrijden geopend

Stichting de Lekkerste Wedstrijden heeft de inschrijving voor 2023 geopend en introduceert een aantal nieuwe wedstrijden. Het evenement heeft een nieuwe naam, die zowel de competitie als de deelnemers de erkenning geven die ze verdienen. 

Stichting de Lekkerste Wedstrijden organiseert in januari 2023 acht wedstrijden op de Horecava. De inschrijving voor deze editie is inmiddels geopend.

Tijdens de vierdaagse beurs in RAI Amsterdam vinden twee wedstrijden per dag plaats. De organisatie wil elke categorie op die manier extra ruimte geven. “We kiezen voor een beperkt aantal wedstrijden om daarmee elke competitie de juiste aandacht te schenken”, zegt Bernd Beekman, manager van de Lekkerste Wedstrijden.

Nederlands Kampioenschap

Daarnaast heeft het evenement een nieuwe naam. Kandidaten die zich inschrijven, doen vanaf nu mee aan het Nederlands Kampioenschap. Beekman: “Daarmee willen we het evenement en de deelnemers het aanzien geven dat ze al jaren verdienen.” De wedstrijd Lekker Anders behoudt zijn originele naam. “Want die moet gewoon lekker anders blijven.”

Vegan burger en Italiaanse dag

Nieuw is het NK Lekkerste Vegan burger en er komt een Italiaanse dag met pizza’s en pasta’s. De pizzawedstrijd organiseert Stichting de Lekkerste Wedstrijden in samenwerking met Pizza Profs.

Dit plan lag al klaar voor 2020, maar door corona ging de Horecava twee jaar lang niet door. De Horecava 2023 wordt dus de eerste editie waarin de nieuwe opzet in de praktijk wordt gebracht.

De wedstrijden van 2023

NK Lekkerste Broodje
NK Lekkerste Burger
NK Lekkerste Vegan Burger
NK Loaded Fries
NK Pizza bakken
NK Lekkerste Pasta
Lekkerste Pannenkoek
Lekker Anders

Bekijk hier het programma van 2023.

Inschrijven voor 2023

Deelnemers kunnen zich vanaf nu hier inschrijven. Het Nederlands Kampioenschap (voorheen de Lekkerste Wedstrijden) vindt plaats tijdens de Horecava 2023, van maandag 9 tot en met donderdag 12 januari 2023.

Partners

Het Nederlands Kampioenschap wordt mede mogelijk gemaakt door Hanos, Carl Siegert, Qbtec, Koninklijke Horeca Nederland, ROC Mondriaan, Remia, Salomon Foodworld, SVO vakopleiding food, Sier, Rational, Chaud Devant, Next2Food en Pizza Profs.

No Comments

Post a Comment