Verslag De Lekkerste Hamburger, finest
PS Uitgeverij maakte een leuk filmverslag van De Lekkerste Hamburger, categorie finest. Bekijk hier het fragment!...
PS Uitgeverij maakte een leuk filmverslag van De Lekkerste Hamburger, categorie finest. Bekijk hier het fragment!...
PS Uitgeverij interviewde 'onze Bernd' en vroeg hem het hemd van het lijf over de lekkerste wedstrijden van de Horecava...
Aan aandacht geen gebrek als je wint! Theo van Rijsbergen werd op vrijdag 19 januari geïnterviewd tijdens het BNR-programma 'Hemmen'. Luister hieronder het fragment. [audio mp3="https://wedstrijden.nl/wp-content/uploads/2018/01/BNR-Lekkerste-Wafel-20180119.mp3"][/audio]...
De Lekkerste Wedstrijden 2018 zitten erop. Iedereen enorm bedankt die op de één of andere manier een bijdrage heeft geleverd aan het welslagen van deze editie. De Stichting Lekkerste Wedstrijden wil u graag bedanken. Dat doen we met een gratis fotoservice, te bereiken via deze link. Prachtige, zware, printgeschikte platen, rechtenvrij te gebruiken waarvoor en voor wie u maar wilt. De foto's zijn allen gemaakt door Tamara Verheij. Bij gebruik van een foto van Tamara op internet of in print, bij die foto graag haar...
Thomas Rijsbergen maakt de Lekkerste Wafel van Nederland. Rijsbergen won tijdens de Horecava met zijn 'Kokoswafel' de vakwedstrijd Lekkerste Wafel. De wedstrijd was met tien deelnemers een regelrechte Nederland - België: vijf deelnemers kwamen uit België, vijf uit Nederland. Thomas werkt bij Hotels van Oranje in Noordwijk. De vakjury prees de winnende wafel vanwege de hanteerbaarheid, maar vooral vanwege de enorme smaakexplosie. De wedstrijd Lekkerste Wafel is onderdeel van de Lekkerste Wedstrijden, vakwedstrijden die al sinds 1984 jaarlijks plaatsvinden tijdens de Horecava. Deze...
Tom Duijndam maakt het Lekkerste Broodje Anders van Nederland. Duijndam won tijdens de Horecava met 'Billy's Burger' de vakwedstrijd Lekkerste Broodje Anders. Tom werkt bij Firma Van Buiten in Delft. De vakjury prees het winnende broodje vanwege de heerlijke smaak en het enthousiasme waarmee het werd gemaakt. De wedstrijd Lekkerste Broodje Anders is onderdeel van de Lekkerste Wedstrijden, vakwedstrijden die al sinds 1984 jaarlijks plaatsvinden tijdens de Horecava. De wedstrijden zijn bedoeld voor horecapersoneel, met een beperking tot de arbeidsmarkt. De makers...
Karim Hamouchi maakt het Lekkerste Broodje On the Move van Nederland. Hamouchi won tijdens de Horecava met zijn Tasty Marrakech de vakwedstrijd Lekkerste Broodje on the Move. Hamouchi werkt op de B Pier op Schiphol. 'Ik ben niet eens kok. Ik ben manager', riep de dolblije winnaar verbaasd uit. De vakjury prees het winnende broodje vanwege het handzame karakter, het gebruiksgemak en natuurlijk vanwege de uitmuntende smaak. De wedstrijd Lekkerste Broodje On the Move is onderdeel van de Lekkerste Wedstrijden, vakwedstrijden die...
Roland Biermans maakt het Lekkerste Broodje Catering van Nederland. Biermans won tijdens de Horecava met zijn Vitamneesje de vakwedstrijd Lekkerste Broodje Catering. Biermans werkt bij Vitam Catering in Schijndel. De vakjury prees het winnende broodje vanwege het bijzondere karakter, het gebruik van duurzame ingrediënten en natuurlijk vanwege de uitmuntende smaak. De vakwedstrijd Lekkerste Broodje Catering is onderdeel van de Lekkerste Wedstrijden, vakwedstrijden die al sinds 1984 jaarlijks plaatsvinden tijdens de Horecava. De wedstrijden zijn bedoeld voor professionele makers en bedenkers, werkzaam bij...
Jeffrey Reijnen maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van Nederland. Reijnen won tijdens de Horecava met zijn ‘Zilte Zoen’ de vakwedstrijd Lekkerste Broodje Catering. Reijnen werkt bij Hutten Catering in Veghel. De vakjury prees het winnende broodje om slechts één ding: ‘De geweldige smaak’. De vakwedstrijd Lekkerste Maaltijdsalade is onderdeel van de Lekkerste Wedstrijden, vakwedstrijden die al sinds 1984 jaarlijks plaatsvinden tijdens de Horecava. De wedstrijden zijn bedoeld voor professionele makers en bedenkers, werkzaam bij horecabedrijven. De opdracht was om live op het podium, binnen...